torstai 23. joulukuuta 2010

Sukkaa pukkaa... ja Joulua!









Sain kuin sainkin sitten pukinkonttiin jotain valmiiksi. Eli ne palmikkosukat. Niistä tuli sitten nin isot, että kuvaukseen piti käyttää miehen jalkoja :D

















Tuli hiljattain sorruttua paikallisen halpismarketin alelankoihin. Ostoskoriin hypsähti Nalle 4 Seasonsia muutama kerä ja yksi seiskavekka raidallisena. Nyt ihmetelen sitten, mitähän niistä tekisi... Olin ajatellut, että sukkia en vähään aikaan kutoisi mutta eilisen kampaamoreissun tuloksena (säästääkseni itseäni liialliselta 7 päivää-lehden lukemiselta) rupesin kuitenkin taas työstämään sukkaparia Nalle Kevät-langasta... Ei vain ole vielä tiedossa, kenelle nuo sukat menisivät. Omalla perheellä kun on sukkia jo yllin kyllin :-O Kuvassa oleva kori on muuten myös omaa tuotantoa, lankana Novitan Huopanen mix sinisenä.



Koska monet bloggaajat esittelevät myös kirppislöydöksiään, teen nyt niin itsekin. Alla ihana Nanson laukku, joka tarttui kirpparilta mukaan. Siihen mahtuu mukavasti kaikki tarpeellinen (jota lapsien kanssa liikkuessa on paljon). 

Lisäksi laukku imee kätevästi myös puikoilla olevan neuleen ja vaikka vielä jonkin kirjankin, sillä odotuhuone etc. tekemistä pitää aina hamstrata mukaan. Eihän sitä koskaan tiedä, milloin tulee joutilas hetki, jonka voi käytää hyväksi! ;)


Nyt alkaakin Joulupukin odottelu ihan tosissaan. Hyvää Joulua siis!


1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Erään kerran kun olin pitkällä reissulla, käsityö rauhoitti hermoja kummasti.