torstai 27. tammikuuta 2011

Pakkaspäivien askareita

Näillä leveysasteilla on taas pakkanen paukkunut niin, ettei lasten kanssa huvita (ainakaan meidän vanhempien) mennä ulos kovin pitkäksi aikaa.


Jotenkin on siis kulutettava aikaa sisällä ja mielellään niin,  että kaikki viihtyisivät kohtuudella, tulematta hulluiksi :)

Eräänä päivänä tartuimme esikoisen kanssa toimeen, ja pidimme muffinssien leipomispäivän. Aika kokeilukakkujahan niistä tuli mutta kaikki kävivät lopulta kaupaksi. Ovela konsti syöttää lapselle porkkanaa (joka ei muuten maistu) on leipoa se sisään johonkin, mistä sitä ei huomaa....


Toinen aktiviteetti, joka joskus pitää rivit suorina on tietysti askartelu. Pidimme sitten - ihan tarpeeseen - korttiaskarteluaamupäivän. Teimme kiitoskortteja vauvan kastejuhlaan osallistuneille. Kastejuhlat olivat jo Joulukuun alussa, joten tämä askartelu oli vähintäänkin jo erääntynyt tehtäväksi.

Esikoisen näkemys oli tällainen:


Varsin taiteellinen ja uniikki. Mutta koska kyseisen koevedoksen toistaminen sarjatuotantoprosessina osoittautui liian vaikeaksi, lopputuotos oli tällainen:



Vielä kun saisi kortit kuoreen ja postiin... :) Ihan hyvä pakkaspäivä, kuitenkin!

Pakkaspäivinä myös kuntosali houkuttelee ennemmän kuin normisti. Meillä onkin tosi kiva kuntosali, jossa on muutamana iltana viikossa lapsiparkki - onni on sosiaalinen lapsi, joka viihtyy toisten lasten seurassa!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Kunpa se baby pian paranisi. Inhaa varmasti, kun toinen on jatkuvasti kipeä. Ja pakkanen paukkuu.