maanantai 13. kesäkuuta 2011

Namskis, mitä soppaa!

Tulipa taas kerran kokattua niin hyvää soppaa, että tämä ilo on jaettava muillekin! Paras keittokirja, mihin ikinä olen törmännyt (tähän ikään mennessä on pari opusta jo tullut nähtyä) on tässä:

Bongasin jutun (tai pikemminkin jonkinlaisen viittauksen) Apukokin keittokirjasta MLL:n lehdessä joskus keväällä ja pistin sen heti varaukseen kirjastosta. Kirja osoittautui niin hyväksi, että voisin jopa harkita sen ostamista ikiomaksi. Muutama resepti tuli kopioitua ja jokainen kokeiltu on ollut ainakin omassa suussa sulava makuelämys :)

Kirjan ideana on kokkaaminen lapsen kanssa. Resepteissä on merkitty erikseen lapselle (n. 3-vuotiaasta eteenpäin) sopivia tehtäviä. Meidän 3,5-vuotias on ajoittain innokas keittiössä sählääjä, joten tämän vuoksi kiinnostuin kirjasta alunperin. Nooh, vaikka ei kokkaisikaan lapsen kanssa, suosittelen lämpimästi kaikille jokapäiväiseen makaroonilaatikkoon vaihtelua etsiville! Meille on maistunut ainakin "Unkarilainen lihakeitto", "Kuninkaallinen kalasoppa", "Purjo-pekonikeitto" ja Chili con Kasvis, vain muutamia mainitakseni.

2 kommenttia:

MysteryKnitter kirjoitti...

Kuninkaallinen kalasoppa kuulostaa aika herkulliselta.

MysteryKnitter kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.