torstai 14. heinäkuuta 2011

On the road, monessakin mielessä


Kesän kunniaksi bloggailu on saanut jäädä vähemmälle mutta ihan kaikki ei sentään ole pysähtynyt. Moni työ odottaa loppusilausta ja viileitä sadepäiviä. Yksi yö oli kuitenkin pakko ommella tämä pitkähihainen On the road-paita esikoiselle valmiiksi ;) 


Kankaana tietysti iki-ihana Metsolan "on the road"-autokangas. Myös tummantuskea resori on samasta putiikista. Tulin hamstranneeksi tätä kangasta keväällä alennuksesta vailla ideaakaan, mitä siitä ompelisin. Vielä on sen verran jäljellä (ovat leveydeltäänkin niin runsaita nämä Metsolan joustofroteet), että jotain muutakin tästä saa aikaan. Ja onhan tätä kangasta jo yhdessä hupparinvuorissa käytettykin.


Paita on kiva ja esikoisen lempivärinen. Täytyy toivoa, että syksyn tullen sitten pitääkin tätä. Nyt hihat olivat vielä vähän pitkät (ja noista resorikanttauksista tuli harmikseni vähän löpsöt), ja muutenkin tuo kuumaverinen esikoinen pitää kesällä vain T-paitoja.

Huomenna koko perhe on sitten on the road - hyppäämme lentokoneeseen ja suuntaamme pakolliselle (mutta mieluisalle) vuotuiselle Saksan reissulle. Kuopuskin lentää eka kertaa, toivottavasti hän pitää siitä enemmän kuin automatkailusta :)

Ei kommentteja: