keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Lämmikettä paukkupakkasille

Oulu, -33. Ja tätä samaa päiväkausia. Ei tätä seutua varmaan ole oikeasti tarkoitettu ihmisasumukseksi? Pakkasella on kyllä tosi kaunista ulkona, kun aurinko paistaa mutta harmi vaan, ettei siitä oikein tarkene nauttia.





Eka mummolointikeikka meni mukavasti, vaikka vauvuus ei tykännytkään automatkailusta. Ei siis lainkaan. 300km:n matkaan saimme kulumaan 5 tuntia. Esikoisellakin oli kestämistä mutta tosi reippaasti hän kuitenkin jaksoi joka pysähdyksen. Pelastavana tekijänä oli varmasti oma kannettava DVD-soitin ja Cars-leffa. Ja perillä oli mukavaa. Ja sekin oli kivaa, että takaisinkin päästiin :D


Nyt kun vauvuus on toipunut korvakierteestä, pääsimme myös aloittamaan vauvauinnin. Hän tuntui tykkäävän! Reippaasti polskutteli altaalla ja jaksoi kaikkki vaatteiden vaihdot ja pesut ja saunatkin <3 Ei nyt näin eka kerralla kovin vielä revitelty tietenkään mutta hyvä alku oli. Muutoin vauvuus on ollut valitettavan rauhaton. Refluksia epäillään ja allekirjoittanut joutui rankalle välttämisdieetille - ei maitoa, ei kananmunia. Täytyy toivoa, että reppana alkaa näillä toimenpiteillä ja refluksilääkkeellä voimaan paremmin.

Äidin kullanmuru <3


Olen saanut aikaan myös jotain sinistä :D 
Keittiössä majaileva Flipflop-korisarjaperhe sai nuorimman ja kookkaimman vesansa. Siinä säilytetään sorminukkeja :) Tykkään kovasti tuosta langan väristä, joten melkein harmittaa, että se loppui.


Ja vihdoin sain valmiiksi myös ihanat pitkävartiset villasukat Nalle-langasta! Olen aivan innoissani - nyt voin joskus pukeutua hamoseen, eivätkä sääret jäädy. Olen aika vilukissa. Sukat tulivat tosi tarpeeseen ja lämmittävät sääriäni varmasti vielä usein. Olin tosi tarkkana siitä, että sukista tulee napakat ja että ne pysyvät ylhäällä. Toivotaan, että ne pysyvätkin napakkoina, eivätkä venähdä ahkerassa käytössä. Sukkien valmistumisen kunniaksi lavastimme jopa tilanteen, jossa pötköttelen sohvalla ;o) Ihanat ovat, vaikka itse teinkin!


Lanka: Nalle Four Seasons kesä
Puikot 3mm
Malli omasta päästä

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienot sukat! Sillä lailla. Toivottavasti babyn refluksi katoaa. Tiedän, mitä on elää munattomalla dieetillä. Olen elänyt sillä niin kauan kuin voin muistaa. Ei se maailmanloppu ole, mutta tarkkana on oltava, jos ja kun herkuttelee.