maanantai 28. maaliskuuta 2011

Retroa retroa :D

Voi kuinka iloiseksi sitä tulee, kun saa jotain pientä aikaan. Ompelin kauan projektina olleen retrohaalarin vauvuudelle - juuri sopivasti 5kk-päivän kunniaksi <3. Kokoa on vielä liikaa, koska olin sen verran pessimisti, että aloitin projektin reilusta koosta, siltä varalta että homma kestää :D     
Nyt Hänen Vauvuutensa on 66 cm ja reilut 7kg, joten tämä 74-senttinen (varmaankin reilu koko) haalari lienee kesällä sopiva.  Ja silloinhan sitä on muutenkin hyvä pitää. Kaavana on jo varmasti monille tuttu Ottobre designin Mustikka-haalari. Aloittelijana olen noudattanut kaavaa ja työohjetta orjallisesti. Kankaana on Lasten Metsolan ruskea traktorijoustofrotee. Resorit ja taskut ovat myös Metsolasta. Olen lopputulokseen ihan tyytyväinen, tuli ihan meidän vauvan näköinen juttu! Ja tuli ihan oma lapsuus mieleen :)

Vauvuus on aloittanut soseet ja nyt on jo pari päivää harjoiteltu lihasoseiden maistelua. Hyvin tuntuu maistuvan, mikä on tietenkin mukava juttu. Neuvola eli toiveessa, että hän rupeaisi nukkumaankin paremmin rintamaitoa tuhdimmalla eväällä. No, se jää nähtäväksi. Pari yötä on mennyt ehkä hitusen paremmin, toissayönä pääsin neljällä herätyksellä, joten sehän oli ihan luksusta. Olinkin sitten eilen kellojen siirrosta ja tuosta paremmasta yöstä niin pirteänä, ettei uni meinannut tulla millään. Mutta eiköhän tämä tästä :)

4 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Ihanat!! :) Tykkään tuosta traktorikuosista kovasti!

Tiina kirjoitti...

Onpa somat!! Hyvin käy traktorijoustis haalareihinkin. <3

whiteandblue kirjoitti...

Kiitokset! Kiva,että muidenkin silmää miellyttää! Tuosta kuosista tulee kyllä hyvälle tuulelle :)
Kangasta on vielä vähän jäljelläkin - saapa nähdä, mitä keksin lopuista.

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice projects you have there.