sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Skimba skimba :D

Kun muut jo lopettelevat hiihtolomiaan, me vasta aloitimme. Auto ylitäyteen pakattuna suuntasimme allekirjoittaneen muinaisiin kotimaisemiin Länsilappiin. Nostalgian lisäksi olen äärimmäisen iloinen myös siitä, että samalla pääsimme myös Suomen ehdottomasti parhaisiin mäkiin.

Koska importoimme myös isovanhemmat etelän tuliaisina, meillä on todellinen mahdollisuus miehen kanssa viettää laatuaikaa rinteessä - yhdessä! Ja koska vauvamme on mallia "ei tuttia, ei pulloa", valitsimme majapaikan rinteiden juurelta, jotta ruokahuolto pelaa - ja osuimme todella nappiin valinnassamme. Lomahuoneistostamme ei puutu mitään, eikä sijainti jätä lainkaan toivomisen varaa. Huonon sään sattuessa voimme lillua kylpylässä, johon pääsemme mukavasti sisäkautta. Tänään, ensimmäisenä tehokkaana lomapäivänä, ilmojen valtias oli kuitenkin myötä. Täydellinen auringonpaiste, pikkupakkanen, eikä edes Yllästä normaalisti riivaava tuuli kiusannut. Voi tätä onnea!

Tämän viikon saa myös Bernina lomailla, eikä neuleillakaan ole kiire. Näihin kuviin, nähin tunnelmiin :)

3 kommenttia:

Hatatuu kirjoitti...

Meillä tuollaisesta irtiotosta vain haaveillaan.. Kiva kun löysit lukijaksemme. Eilen jo kävin vilkaisemassa, nyt tulin huolellisemmin blogiisi tutustumaan.

whiteandblue kirjoitti...

Kiva kun kävit :D Joo, huomasin bloginne potiessani saumurikuumetta ja kurkin, millaisilla välineillä lallatilaa oli aloitellut ompelun. Kivoja juttuja olette molemmat tehneet!

MysteryKnitter kirjoitti...

Upeat maisemat.