torstai 5. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet langat


Ihanaa uutta vuotta kaikille! Uusi vuosihan aloitetaan perinteisesti lupauksilla. Tässäpä omani:
* lupaan neuloa uusia ihania juttuja
* kokeilen uusia ennen kokeilemattomia lankoja
* kuten viime vuonnakin lupasin, yritän elää ja kuluttaa kohtuullisen ekologisesti
* en osta itselleni uusia vaatteita, vaan koluan löytöjä kirppiksiltä tai teen itse (poikkeuksena sallittakoon mahdollisesti töihinpaluun aiheuttama asupaniikki)
* pidän kangasvaraston kurissa - uusi kangas, uusi ompelus....
* yritän ottaa rennommin, kun on tilaisuus rentoutua

Mutta missä viipyy lupaus lankavaraston kurissa pitämiseen? Noh, sen kanssa peli on jo menetetty. Puolustuksekseni voin vain sanoa, että....äh.. osa tuli hamstratuksi jo viime vuoden puolella. Oranssi Rowan Felted Tweed oli Lumoavassa joulukalenterialessa. Koska koko vuoden olen ollut ostamatta mitään kovin kallista itselleni, päätin joululahjoa itseni langalla, joka muuten jäisi hintansa vuoksi hyllyyn. Samaan syssyyn oli otettava mukaan vyyhti Dropsin Lacea alpakkajuhlien vuoksi. Kun sai alennuksella...

Vihreä lanka on kasvivärjättyä suomenlampaan villaa Virpi Julkuselta. Ostos on tehty Tuiran apteekin torilta, jossa Joulun alla oli käsitöitä ja vaikka mitä ihanaa tarjolla.

Taustalla oleva ruskea vyyhti ja edessä oleva kirjava vyyhti löytyivät pikapiipahduksella kirpparilta! Molemmissa lienee kyseessä Nauravan Lampaan myymä suomenlampaan villa. Tuossa kirjavassa vyyhdissä oli lappu, joka kertoi olevansa käsinvärjättyä Ehtaa Villaa. Kirpparilta löytyi myös neulekirja, joka oli pakko investoida, vaikka yleensä hyädynnän kirjastoa. Mutta koska rakastan palmikoita, Punokset Puikoille kirja oli pakko investointi :) Tuon kirppiskäynnin vuoksi olenkin ihan fiiliksissä - esikoinenkin sai uudenkarheat luistimet, joten kyllä kannatti piipahtaa! 

Valmiita töitäkin olisi mutta en vain saa niitä kuvattua/pingotettua/viimeisteltyä. Lupaan vielä ryhdistäytyä. Kunhan esikoisen 4-vuotissynttärit on juhlittu alta pois. <3 Siispä juhlajärjestelyjä jatkamaan! 


Ei kommentteja: