maanantai 17. tammikuuta 2011

Kirppistelyä, kerhoilua ja pieniä neuleita

Tulin luvanneeksi uskaliaasti uudenvuoden kunniaksi, etten osta tänä vuonna uusia vaatteita (itselleni). Jos siis haluan uusia garderobiani, on marssittava kirpparille tai viriteltävä ompelukone käyttökuntoon... Viime viikolla tuli sitten perinaisellinen tarve päästä lohtushoppailemaan (koska vauvan korvakierre jatkuu, enkä varmaan enää ikinä saa nukuttua jne...). Marssin siis kirpparille vauvan kanssa. Ja kuinka ollakaan, löysin ihan tarpeellista vaatetta ja vieläpä sopivia! Saaliina oli kolme imetyspaitaa, Espritin farkut (joista lyhentämällä tuli uudet lempifarkut) ja ihan itseni näköinen musta neuleliivi. Eikä vauvakaan hermostunut ennen kuin sovitusvaiheessa!

Kirppisshoppailu on minusta kiva harrastus ja tuolla lupauksella olla ostamatta uutta on lähinnä aatteellinen pohja - miksi ostaa uutta, jos joku toinen haluaa laittaa vähän käytettyä, minulle sopivaa tavaraa kiertoon? Oli siis mukava shoppailla, vaikkei ostoksia pakattukaan Guessin paperikassiin tiskillä - ei silti, että olisin päntiönään roudaillut Guessin paperikasseja muutenkaan...:)


Esikoinen aloitti kerhon - eli saan viikossa kolme aamua ihan vain vauvan ja minun omaa laatuaikaa. Poikanen tuntuu viihtyvän kerhossa tosi hyvin. Onhan se eri kivaa, kun on samanikäisiä kavereita ja tätejä, jotka keskittyvät leikkimiseen, eikä vauvanhoitoon, siivoiluun ja ties mihin muuhun kaiken ohessa....


No, noista kaiken ohessa tapahtuvista jutuista pari on tässä:


Haa! Kerrankin jotain muuta kuin sukkia :D
Piponen
Lanka: Novita Tempo
Neulottu sukkapuikoilla nro 8.
Kuva on itse otettu, joten ei kuvakulma ei ole paras mahdollinen, antakee anteeksi...


---ja vastapainoksi taas ähm... sukat...
Raitasukat enolle
Lanka: 7 veljestä raita
Puikot nro 4
Koivet: omat (joten sukat ovat hieman isot...)




1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice hat. Nice socks.