torstai 16. kesäkuuta 2011

Ihana kesäinen kaarrokeneule

Jotain kesäpuvustusta sentään itsellekin valmistuu! Hiljattain uhkasin, että seuraava neule on saumaton, koska edellisen neuleen viimeistelyssä hikoilin niiden vähäistenkin saumojen kanssa pitkään, ennen kuin sain kappaleet kohtuullisen nätisti yhdisteltyä. Ja saumatonta oli siis tuleva :)

Neuloin tälläisen kivan pitsisen kaarroketopin kesää varten. Toppi neulottiin alhaalta ylös yhtenä kappaleena ja kunhan tuon pitsineuleen oppi (helposti) ulkoa, ei ohjetta tarvinnut paljon katsella. Ihan vaan noita hihansuita ja kaarrokkeen kavennuksia tehdessä piti vähän vaivata päätään. Lankana käytin arkisen harmaata Novitan Tennesseetä ja puikkoina toimivat 3,5mm:n pyöröt. Minun tiukahkolla käsialallani päätin neuloa koon M ja se olikin ihan oikea valinta, neuleesta tuli juuri sopiva. Kerrankin neule, johon olen ihan oikeasti tyytyväinen! :D

Malli on peräisin jostain Modasta, joka minulla oli kirjastosta lainassa. Kopioin lehdestä vain tuon ohjeen, eikä sivulla valitettavasti ollut tietoa siitä, mikä Modan numero oli kyseessä.

Seuraavakin saumaton neule (tällä kertaa neuletakki) on jo viittä vaille valmis - kunhan saisi viimeisteltyä langanpäät ja vähän siloiteltua. Olen nyt taas aika innostunut neulomisesta - se kun on niin näppärää kaiken muun ohessa. Parin silmukan neulomiseen ei tarvitse paljon aikaa ja homma etenee, vaikka hitaastikin!

4 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Ihana toppi!

whiteandblue kirjoitti...

Kiitokset!

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upea.

Anonyymi kirjoitti...

Voi hitsit, kun et muista mistä numerosta ohje on, kävisin heti kirjastosta lainaamassa ko. lehden. :) Nätti neule, kaipailisin kans vaihteeksi jotain saumatonta neulottavaa.