maanantai 7. marraskuuta 2011

Sydänlapaset

Olen elänyt kovin kiireistä elämää viime aikoina. Viikonloppukin kului siivillä yksin lasten kanssa. Onneksi iltamyöhällä kuitenkin kerkisi hetken hengähtää puikkojen kanssa. Neuloin tällaiset sydänlapaset. Nämä ovat siis Lapaskuuni ensimmäinen virallinen tuotos.



Vellamoista oppineena halusin tehdä jotain hyvin yksinkertaista kirjoneulekuviota, jota ei tarvitse koko ajan tiirata ja ajatella. Kun en heti löytänyt sopivaa netistä, päätin harjoitella sitten neulesuunnittelun alkeita ihan itse ja piirsin ruutupaperille simppelin sydämen.


Kämmenpuolelle tuli vielä yksinkertaisempaa pystyraitaa ja peukalo on ihan tavallinen ilman kiilaa.


On muuten haastavaa ottaa kuvia omista käsistä :) Ja nyt kun valoa on niin kovin vähän, tuntuu ettei mitenkään saa kunnon kuvia aikaan :(

Lanka Tico Tico musta ja pinkki-lila
Puikot 2mm ja 2,5mm
Malli oma
Jäihän tuota Tikutikua vieläkin ja mielessä lähti laukkaamaan se, miltä näyttäsi tällainan valko-turkoosi yhdistelmä vaikkapa kämmekkäissä. Se voisi olla vähemmän synkkä. Nyt tarvis iloa ja väriä elämään. Pitää järjestää!

Kohtahan päästään jo arpomaan! Koetan julkistaa voittajan huomenissa, jos vain suinkin ehdin.

Tervetuloa taas uusille lukijoille! Kunhan saan järjestettyä itselleni vähän aikaa, käyn kurkkimassa paremmin teidän kaikkien blogeja. Osassa olenkin jo käynyt ja kivoja blogeja olen löytänyt!

1 kommentti:

Henna73 kirjoitti...

Luin ensin, että sydänlapset :)