tiistai 29. marraskuuta 2011

Käsinepariskunta hämmentämässä

Sunnuntaisella leikkipuistoreissulla muut leikkipuistoilijat saattoivat hämmentyä omituisesta perheestä, joka kuvasi toistensa käsineitä.Toinen esitti nolona noloja sormileikkejä.

 
Toinen pesi käsiään näkymättämällä vedellä.Nämä ovat Lapaskuun mahdollisesti viimeiset tuotokset. Yllä olevat sormikkaat miehelle neuloin November Lady Sweaterin jämäseiskavekasta ilman ohjetta. Perfektionisti mies teetti sormet aina uusiksi, kunnes olivat juuri oikean pituiset. Siksipä seuraava tuotos oli lapaset :D

Valkoisissa lapasissa lankana oli ihanaakin ihanampi Lana Grossa Bingo, 100% merinovilla, joka kestää konepesunkin. Tuntuuu ihan pumpulilta käsissä. Terävillä bambupuikoilla lanka tosin säikeentyy helposti, joten tarkkana piti olla. Kuvio ei ihan pääse oikeuksiinsa, koska käteni on liian kapea :-/ Malli on uusimmassa SK:ssa oleva japanilainen lapasmalli. Olikohan se nimeltään Runotyttölapanen? Jokin virhe mahtoi ohjeessa olla tai sitten minä taulapää en vain ymmärtänyt miten sitä ohjeen mukaista "kohoneuletta"  piti neuloa. Ohjeen mukaan olisin mielestäni pudottanut aina yhden silmukan palmikoidenkierroissa. Kieputin sitten maalaisjärjellä soveltaen, my style. Tuosta samasta mallista (vähän paranneltu painos) on puikoilla oliivinvihreästä Nepalista mutta ei ehdi Lapaskuuhun. Ehkä sitten pukinkonttiin.

Pienokaisten uudet lapaset sen sijaan ovat viimeistelyä vaille valmiit. Sitten olis koko Lapasperhe valmis :)

Ei kommentteja: