torstai 1. joulukuuta 2011

Pumpulinpehmoinen lapasperhe valmis


Sain itseäni taas niskasta kiinni ja viimeistelin eilen illalla pikkuisten lapaset. Hyvissä ajoin ennen Lapaskuun loppua siis :) 

Melko jämälankalapasia näistä tuli ja esikoisen lapasessa lanka loppui kesken niin, että piti jatkaa eri merkkisillä jämillä. Toisesta peukalosta tuli sitten vähän eriparinen mutta oikeastaan ihan hauska noin. Esikoinen tykkäsi niin, että halusi koko aamun viettää lapaset kädessä, joten en sitten varmaan ihan flopannut, niinkuin taannoisessa Nalle-slipoverissa...


Pikku-ukolle pienemmät peruslapaset. Molemmissa lankana vauvan kirjoneuletakista ylijäänyttä Dropsin Merino Extra Finea. On varmaaankin muuten lempilankani tähän asti, joten ihana oli näitä tehdä. Niitä langanpäättelyitä lukuunottamatta siis :) Nyt on kaikki ihqut Dropsin merinot kulutettu viimeistä senttiä myöten - ja esikoisen lapasta jatkoin vielä omista lapasistani ylijääneellä Lana Grossa Bingolla. Sitä ei paljon tarvittu ja valkoisen sävy oli juuri oikea. Pehmoisia ja lämpöisiä tuli! Tulis nyt van se talvikin tänne vielä. Me ollaan valmiita!

Ei kommentteja: