sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Henkkamaukan ja Esprit'n uusiofuusio


Pikkuinen tarvitsi tonttupaidan. Koska tuollaisen asusteen käyttöikä on aika lyhyt, päätin säästäväisyys- ja ekohörhöilysyistä rääkätä ompelukonetta ja kierrättää tarkoitukseen sopineen henkkamaukan punaisen perus t-paitani. Kokopitkiin hihoihin ei riittänyt punaista kangasta, joten anastin lisäpalaset iskän ajanpolttamasta ja osin jo reikäisestä Esprit'n teepparista, joka oli menossa roskiin. Ihan kivan jouluisesti tuo harmaa passaa punaisen kanssa, ainakin omasta mielestäni.


Valkoinen resori on uutta mutta jostain loppuunmyynnistä ostettua (hinta taisi olla 50ct n. puoli metriä...). Ja kamalan venyvää - piti ommella vielä nepparitkin kaulukseen, jotta pahin löpsötys asettuisi. Nyt jos joku ystävällinen sielu osaa kertoa, miten voi päätellä kantattavan resokaitaleen pituuden kulloinkin sopivaksi niin saa avautua!

 Hihansuihin resori sujahti vähän nätimmin. Ja iskän t-paidasta tuli myös tuotemerkki kaupan päälle :D

Sovituskuvaa. Pikkutontulla ei vaan oikein pysynyt tonttulakki päässä. Kaava paitaan on sama kuin aikaisemmin ompelemassani vauvan tilkkupaidassa ja Metsolan kankaasta ommellussa autopaidassa. Ainoastaan hihoja muokkasin vain sen verran, että sain pitkät resorit laitettua lisäksi.

1 kommentti:

Lotta kirjoitti...

Tuohan oli hyvä idea - ja lopputulos on hieno! :)