maanantai 21. helmikuuta 2011

Pikkuneidin käsilaukku ja kierrätystä

Sain kuin sainkin edelleisessä postauksessa mainitun pikkuneidille synttärilahjaksi tarkoitetun käsilaukun valmiiksi ajoissa (juhlia edeltävänä iltana). Itse olin ihan tyytyväinen lopputulokseen ja omaan designiini :D 


Laukku on vuoritettu beigen värisellä kankaalla ja kahvojen kangas on leikattu vanhasta Jackpotin farkkuhameesta. Kierrätys kunniaan! Samaisesta hameesta leikkasin myös kankaat taas yhteen pikkutytön liivihameeseen, mutta muotokaitaleet täytyy tehdä toisesta kankaasta, sen verran täpärälle meni. En tosin tiedä, kenelle tuon hamosen aikanaan sitten lahjoitan - mutta eiköhän sillekin kohde löydy. Mutta takaisin tuohon laukkuun - ajattelin jokin päivä surauttaa laukusta myös aikuisten version. Kankaatkin on jo katsottu valmiiksi (= vanha vakosamettihame ja toinen kukallinen hame, jotka voi silputa). Koristeeksi tulee samettinauhaa ja ehkä pari kivaa nappia. Hmmm... vaatii hieman tuotekehittelyä.Lisää kierrätystä - purin kammottavan Tempo-neulepuseroni ja uusiokäytin lankaa palmikkokauluriin. Ihan kivasti lämmittää ja mielestäni lanka on nyt paremmassa käytössä kuin ennen :D Puserosta purettua lankaa on vielä reilusti, joten lisää saman sävyisiä pikkuneuleita on tuloillaan.
Lanka: kierrätetty Novita Tempo
Puikot: 7mm pyöröt
Malli: oma

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Ai että noita palmikoita! Sä se osaat! En uskaltais ite koittaa. Menisin kumminkin laskuissa sekaisin, vaikka tekniikan idean ymmärränkin. Siis palmikkotekniikan idean yleensä.