maanantai 29. elokuuta 2011

Palmikkosukat mummille

Mummi (=äitini) täytti vuosia ja mitäpä muutakaan sitä lahjoittaisi sukkia kutovale mummille kuin sukat :) Ei sentään, mummi ei onneksi ole himoneuloja, eikä ensinkään neulo mitään erikoisempaa sukkamallia. Senpä vuoksi neuloin välipalana nämä kivat palmikkovillasukat uudesta ihanasta purppuran sävyisestä 7 Veljeksestä. Tuo väri ei vain jättänyt minua rauhaan, vaan halusi hypätä ruokakaupassa mukaan, vaikka lankavarasto pullistelee liitoksissaan. Siispä lanka oli äkkiä käytettävä hyväksi :DTämän malliset sukat neuloin viime Jouluna anopillekin ja silloin tykästyin malliin kovasti. Ohje löytyy Novitalta.


Käväisin viime viikolla pienessä leikkauksessa ja siksipä meillä oli muutaman päivän ajan isovanhemmat (=miehen vanhemmat) kyläilemässä ja apuna lasten hoidossa. Viikonloppuna sain jopa kaivettua ompelukoneenkin naftaliinista taas pitkästä aikaa. Tuntuipa kivalta! Esikoinen lähti vielä  mummoloimaan pariksi päiväksi. Pikkuinen ikävöi selvästi isoveikkaa. Niin minäkin <3

4 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Kauniit sukat! Heti piti tulostaa ohje ja taitaapa nyt alkaa joululahjojen urakointi! :)

whiteandblue kirjoitti...

Kiitokset, minäkin tykkään! Kiva, että sait tätä kautta idean joululahjaan!

Niinu kirjoitti...

Oi joi,on ne aika ihanat tässäkin värissä!
Onneksi niitä pitää vielä neuloa, jos vaikka tätä purppuraa seuraavaksi:)

whiteandblue kirjoitti...

Niinpä! Taitaa kyllä olla sellainen sukkamalli, joka toimii ihan kaikissa väreissä! Tai no, ehkä en rupeaisi tuota neulomaan jostain pätkävärjätystä - menisi nätti palmikointi ihan hukkaan.