tiistai 13. joulukuuta 2011

Kortteja ja tonttuja

Oho. Olenpas ollut kauan bloggaamatta. Syitäkin on, mm. kaksi kertaa kahden viikon sisään tehty kuopuksen korvien putkitus ja siinä välissä ja ohessa olleet uuvuttavat sairastelut. Puuh, kunpa tämä toinen putkitus onnistuisi ja pikkuinen saisi viimeinkin olla terveenä. 

Mukavammasta päästä kiireitä oli se, että lelukutsutkin tuli järjestettyä ja kivasti menivät. Vähän esikoisen tulevia synttäreitä ajatellen harjoittelin leivonnaisten koristelua sokerikuorruteella ja muitakin kokeilukakkuja tuli tehtyä. 

Mutta asiaan. Muistin kerrankin ottaa kuvia parista askartelemastani joulukortista:


Tarvikkeet ostin Oulun Käsityömessuilta jo lokakuussa (kai se oli silloin...?)
3D-kuvat ja koristepaperit ovat Sinellin kojusta, korttipohjat ja ääriviivatarrat jostain toisesta. Kortit ovat avattavia ja sisällä on kuva meidän pikkutontuista piparin leivonnassa. Pienemmällä tontulla on päällään kierrätysompeluna tekemäni tonttupaita. Ehkäpä postaan siitä ja toisestakin kierrätysompeluksesta vielä erikseen. Lisäksi joulutervehdyksen koristeeksi tein vielä lumihiutale-kuvioleikkurilla lumihiutaleita. Olin sen verran laiska, etten jaksanut ottaa korttien sisäpuolesta kuvia mutta eiköhän idea tullut selväksi :D Kortteja lähti iso nivaska mutta enemmänkin olisi voinut askarrella.

Parit synttärikortitkin olen tässä välissä askarrellut mutta kun tulee aina tehtyä kaikki suunnilleen samalla hetkellä kun jo pukee lapsia ja itseään lähtövalmiiksi juhliin niin ei juuri muista noita kuvia räpsiä. :)

Ei kommentteja: