sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Synttärikortteja pienille sisaruksille

Hyvän ystävän Vapun molemmin puolin syntyneet tyttäret viettivät Vappuaattona iloisia synttärijuhlia. Askartelimme esikoisen kanssa molemmille omat kortit. Esikoinen osallistui tällä kertaa koristeluihin piirtämällä värikkäät terveiset korttien sisäpuolelle. Yleensä hän on sommitellut kortteihin tarrat ja/tai kiiltokuvat mutta näihin kortteihin ei löytynyt varastoista tyttömäisiä tarroja, joten ulkoasussa oli tyytyminen yläkerran rullaverhoista ylijääneisiin kangastilkkuihin, varastopitsiin ja pariin vanhaan Tiimarikoristeeseen. Ne sai äiti laittaa paikoilleen :D Juhlat olivat kivat ja herkkuja riitti! Harmillista kyllä, hoksasin liian myöhään, että olisin voinut tehdä tytöille jotain ihan itse, joten lahjoissa jouduttiin turvautumaan Cittariin. Ehkä jo ensi vuonna.



Osallistun näillä korteilla myös ekaa kertaa Leenan MaMa-haasteeseen, koska materiaalit olivat omista varastoista ja myöskin kevään juhlaan tarkoitetut :D 


Meillä on kotona ja kerhossa ollut Vapun teemana Spiderman. Pieni mies ei vielä omista teemaan sopivaa naamiaisasua mutta ISO poika on vilistellyt rooliasussaan jo perjantaista asti. (Kovasti piti suostutella, että tyttöjen synttäreille vaihdettiin ihan tavisvaatteet.) Pieni mies on kuitenkin tykästynyt Spiderman-ilmapalloihin, joita on koti pullollaan. Siispä hauskaa Vappua kaikille!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kauniita kortteja, ihanan harmoninen värimaailma. Kiitos osallistumisesta:)

Marika kirjoitti...

Oh, kiva että joku muukin teki kortteja :) Tosi kauniit ja ihana, kun olet käyttänyt kangasta ja pitsiä. Pitääpä pitää itsekin tuo mielessä, kun kortteja askaroin.