sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

On the road-huppari


Väkersin hupparin esikoisellekin. Koska tämä huppari oli vauvuudelle aivan liian iso, uskalsin tehdä isokokoiselle kolmivuotiaallemme hupparin koossa 104 (vaikka ollaan muuten jo pikkuhiljaa siirtymässä vaatekokoon 110). 



Kuvittelin, että tämä toinen tekele menisi jo rutiinilla mutta toisin kävi. Taskuihin "applikoidut" Metsolan On the Road-kankaasta leikatut autot eivät asettuneet nätisti paikoilleen (en sitten malttanut odottaa, että pääsen kangaskauppaan ostamaan irtirevittävää tukikangasta :P). Vetoketjun kanssa oli aivan massiivisia ongelmia ja purin väkerryksen parikin kertaa. Ei siitä silti tullut täydellistä. Varsinkaan kun vetoketju on muutenkin liian lyhyt, vaikka olikin ihan ohjeen mukainen. Jepjep. Mutta tulipahan tehtyä, jälleen kerran.
Collegekangas on peräisin Löytöpalan palalaarista, resori ja hupun vuori ovat Lasten Metsolasta. Kovasti tykkään kyllä näistä väreistä ja tuosta vihreästä On the Road-joustiksesta.


Ehkäpä tästäkin opimme jotain. 
a) osta kaikki tarpeelliset tarvikkeet ennen kuin rupeat väkertämään
b) mittaa vetoketjun pituus ennen kuin ostat vetoketjun (hmmm - tämä nyt ei korreloi edellisen oppimäärän kanssa)

Puikoilta ei ole valmistunut mitään pitkään aikaan mutta Garnstudion Nepalista on villapaita tekeillä. On vaan niin väärä vuodenaika tähän hommaan, että ei tahdo työ edistyä. Mutta sinnittelen kyllä neuleen loppuun, ennen kuin annan itselleni luvan ottaa puikoille jotain kepeän keväistä. Ne neuleet valmistunevat sitten minun laskuoppini mukaan varmaan sopivasti talven kynnyksellä :D

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

One stitch at a time.