lauantai 22. lokakuuta 2011

Mustan Nallen viimeinen päivä

Dramaattista mutta totta. Tämäkin päivä tuli. Taloudestamme loppui tyystin musta Nalle-lanka. Siihen oli syynä se, että esikoinen halusi muuten niin tylsään slipoveriinsa koristeeksi kissan ja mörrimöykyn. Mörrimöykkyyn asti eivät langanjämät enää riittäneet, joten hänen oli tyytyminen pelkkään miukumaukuun slipoverin rintamuksessa.


Takaosa jäi ilman kuvaa ja lapsen pettymys oli melkoinen (siksi ei myöskään sovituskuvia herunut)... :(


Käsialani teki taas tepposet. Kuvittelin neuloneeni kokoa 110cm mutta kovin pienihän siitä tuli :-/Vai johtuuko se nykyisestä mieltymyksestäni ohuisiin puikkoihin? Slipoveri on neulottu esikoisen itse Tokmannin alekorista poimimasta keväänvihreästä Nalle aloeverasta ja omissa varastoissa pyörineistä mustan Nallen jämistä. Puikkokoko resoreissa 2,5mm ja muuten 3mm. Ohje slipariin löytyi muokkauksin SK:sta 11-12/2008. Tuohon rinnukseen ommeltu virkattu kissa on ihan omasta päästä tempaistu.

Seuraavalla kerralla sitten toivottavasti jotain onnistuneempaa tarjolla.

Ai niin! Lähitulevaisuudessa tähänkin blogiin ilmaantunee arvonta :) Palkintona lienee sitten jotain tämän tyylistä, voittajan toiveiden mukaan (saa toki toiveita esittää muitakin):


1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Hieno tuo slipoveri on! Kyllä saa tuleva käyttäjä olla tyytyväinen.