maanantai 17. lokakuuta 2011

Wannabe-Vellamot

Tämä alkoi jo tuntua ikuisuusprojektilta. Ei siksi, että tikutin nämä 2,5mm ja 2mm:n puikoilla. Eikä sekään, että sekä kärkialoitus että tiimalasikantapää olivat uusia juttuja minulle. Eikä välttämättä tuo kirjoneuleraitakaan, vaikka siinä olikin se uusi juttu, ettei sitä voinut millään ilvelllä neuloa ilman kaaviota, koska joka rivi oli erilainen.





Lankavalinta oli se, joka tässä uuvutti, tarkemmin sanoen: värit. Luulin aluksi, että Jawoll Magicin liukuvärjäys erottuisi paljon paremmin tuosta mustasta Tico Ticosta. Mutta ei, välillä lanka oli niin mustaa, että piti tarkistaa kerältä, kumpaa neuloo :-/  Teräosassa oleva kauniiksi tarkoitettu kirjoneuleraita ei erotu ollenkaan :((

Niinpä sitten ostinkin tuota varren kirjoneuletta varten vielä liukuvärjättyä Tico Ticoa pinkki-purppurana. Siinäkin tuossa toisessa sukassa värit menivät kovin tummanpuhuviksi. Mutta ei se mitään - olkoon nämä sitten harjoituskappaleet! Samalla nämä ovat kolmannet Sukkasato-sukkani. Saas nähdä, vieläkö jaksan jotkut käpälänlämmittimet tikutella. Ehkä toivun tästä hetken :)


Ohje Vellamoihin löytyy täältä.


2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kauniit!

Sinulle on haaste blogissani:)

Salaneuloja kirjoitti...

Hienot.