lauantai 1. lokakuuta 2011

Vauvalle pusero jämätilkuista


Minulla on pakkomielle. Haluaisin käyttää jokaisesta hankkimastani kankaasta viimeisetkin rippeet hyödyllisesti. Tässä projektissa onnistuin aika hyvin, sillä sain kolmesta kankaasta jääneet minitilkut hyötykäyttöön. Vähän vaati mittailua ja pähkäilyä, että sai jotain järkevää aikaiseksi. Ja niin vauva sai tilkkupaidan.

Apinatrikoota oli jäänyt yli esikoisen apinapaidasta, ruskeaa collegeneulosta esikoiselle ommellusta On the road-hupparista, ja sinistä collegeneulosta kuopuksen (edelleenkin vähän liian suuresta) tähtihupparista. Vain resori oli "korkkaamatonta" mutta sekin oli jo valmiiksi omassa varastossa. Tähän puseroon ei siis tarvinnut ostaa mitään uutta - ja kangasvarasto sai pienen pientä kevennystä :)

5 kommenttia:

Annu kirjoitti...

IHANA PAKKOMIELLE!!!
Mulla taas on ongelma kun en osaa hyödyntää kankaita tarpeeksi älyllisesti:/ Metrihinnat kuitenkin aika kovia ja ihmenäköisiä ja kokoisia paloja laatikonpohjat täynnä....

Mervi kirjoitti...

Ihana paita :)

whiteandblue kirjoitti...

Kiitoksia! Kiva, että löytyy ymmärrystä meitsin pakkomielteillekin ;) Ja Annu - kyllä vauvalle saa aika pienistäkin (ja kumman mallisista) tilkuista näemmä _jotain_ aikaa :)

Tintti kirjoitti...

Hieno tilkkupaita!

MysteryKnitter kirjoitti...

Hieno on! Sinulla on taito hallussa.